Pszichológiai és önsegítő könyvek

Mikos Ákos: Esküvő Tour (Expert Books, 2017) könyvborítóFelhívás önsegítő, ismeretterjesztő és – különösen – pszichológiai kéziratok benyújtására.

Az Expert Books sorozatban már számos kötet megjelent a szerelmi háromszögek kezelésétől az esküvőszervezésen át a sématerápia megismeréséig.

E sorozatban olyan könyvek jelenhetnek meg, amelyek eladásai várhatóan biztosítják a megtérülést, ezért a kiadó a kiadás minden költségét vállalja. A kiválasztásnál azonban az is fontos szempont, hogy a szerző milyen ismertséggel és eladásösztönző lehetőségekkel rendelkezik.

A piacképes kéziratokra a kiadó felhasználási szerződést köt, a teljes kiadást finanszírozza (szerkesztés, nyomdai előkészítés, nyomtatás jelentős példányszámban), és minden boltláncban forgalmazza.

Gelsei Bernadett: A hűtlen, a megcsalt és a szerető (Ad Librum, 2017)

 

A kiadóvezető, Dr. Soós Gábor az alábbi űrlapon várja a szerzők jelentkezését. Határidő nincs, a jelentkezések értékelése és a szerződéskötés folyamatos.

 

 

    (Mindegyik mező kitöltése szükséges a jelentkezéshez.)

    A jelentkezés kötelezettségmentes. A jelentkezők email címét hozzáadjuk a Könyvkiadása.hu hírlevél listájához, amelyről igény esetén egy kattintással le lehet iratkozni.